“Luxul trebuie sa fie confortabil. Altfel, nu este lux.” – Coco Chanel

Belle Epoque isi doreste a fi epitomul luxului si al rafinamentului. Detaliile ce se regasesc in fiecare element al Villei compun o atmosfera de neegalat. De la primii pasi veti fi transportat intr-o alta lume, una a magnificului si al confortului.

Sentimentele traite pe parcursul sederii vor fi unice. Exclusivitatea este oferita in forme diferite – de la modul in care veti fi tratat de catre staff-ul Belle Epoque, pana la rafinamentul colectiei de consumabile.

Linia Torrini de Cosmetice

Sensul artei. Adevarata valoare adaugata pentru cautarea nesfar-
sita a frumusetii.

Bijuteriile Torrini 1369 sunt un simbol al traditiei Florentine de peste 640 de ani. Istoricul magazin Torrini 1369 este situat in centrul orasului Florenta, in Piata Domului. In Muzeul Torrini pot fi admirate multe din recunoasterile acordate acestei marci si imaginile numeroaselor personalitati care au purtat aceste minunate creatii de-a lungul anilor, ca o dovada a sublimei maiestrii.

In stransa colaborare cu Torrini 1369, Allegrini Amenities a surprins esenta marcii intr-o surprinzatoare si rafinata colectie de cosmetice de lux pentru hotel.

O gama eleganta, oferind un parfum unic, cu note de citrice, menta, lacramioare, nucșoara și picaturi dulci de ambra, concepute pentru a trezi mintea, trupul și sufletul.

Torrini HOTEL COLLECTION are urmatoarele proprietati:

√ Testata dermatologic

√ Agenți activi de origine vegetala

√ Parabens Free

√ Mineral Oil Free

√ Silicone Free

√ Nici o materie prima de origine animala

√ Ne testata pe animale

Somnul perfect

La Belle Epoque va puteti odihni asa cum nu puteti in niciun alt loc – stim ca o parte importanta a oricarei experiente este si odihna. Pe langa atmosfera deosebita in care va puteti pierde, veti avea parte de un somn odihnitor alaturi de saltelele cu spuma memory, asternuturile atent selectionate, pernele hipoalergenice si linistea din camera.